Coolkids terug in de wei - binnenkort ook voor wedstrijden!

Cool Kids are back!

Afgelopen woensdag mochten de Cool Kids eindelijk weer hockeyen. Na de voorjaarsvakantie gaan ook zij wedstrijdjes spelen. De training stond dan ook in het teken van oefenwedstrijdjes. Hesjes dragen was deze keer geen straf, want ze mochten de gloednieuwe hesjes, gesponsord door BSO Zus en Zo, aan. Ook de rest van de Jongste Jeugd mag na de voorjaarsvakantie deze hesjes gebruiken.

Dus, BSO Zus en Zo, namens alle Jongste Jeugd leden, bedankt voor de hesjes!

Lees meer

Alle (zaal) ballen verzamelen, please ?!

Zaalballen graag terug in de Ballenton in de hal Dank!

Hallo allemaal, na afloop van het mooie zaalseizoen mist HBR nog veel zaalballen. Dit jaar 125 stuks. Vervanging kost HBR € 600! Willen jullie nog even nakijken of jullie nog ergens zaalhockeyballen hebben liggen (thuis, in je keeperstas, in je auto, ....)? Het zou heel fijn zijn als je die ballen nog even inlevert. De bekende ballenton staat weer in de hal. Dank, namens de materiaalcommissie en de penningmeester.

VRIJWILLIGERS alarm!

HBR heeft een jarenlange traditie als het om het organiseren van jeugdtoernooien gaat.  Zo organiseert de Toernooicommissie aan het eind van het seizoen toernooien voor de D, C en B-jeugd.

Lees meer

Huldiging zaalkampioenen op 15 maart

De storm van dit weekend vertraagt de ontknoping van de zaalhockeycompetitie, maar de feestelijke huldiging van onze zaalkampioenen staat gepland! Op zondag 15 maart, wanneer ook Dames en Heren 1 thuis spelen gaan we alle kampioenen in het zonnetje zetten. Reserveer de datum in je agenda. Details volgen.

De tweede contributieafschrijving komt eraan!

Donderdag 13 februari

Op 28 februari  zal de 2e termijn van de contributiefactuur worden geïncasseerd. Tevens wordt de zaalfactuur van de senioren dan geïncasseerd. Wilt u ervoor zorgen dat er voldoende saldo op uw rekening staat ?

Groet,

Jan Buitendijk

Penningmeester

 

 

DWF/fluitcode

Als de coach/manager inlogt op het DWF staat de fluitcode in het grijze balkje, mèt een pictogram van een fluitje.....

Agenda

Vrijdag 6 maart
Maandag 9 maart
20:00 – 22:00

Lustrumcommissie

Zondag 15 maart
14:00 – 15:00

Huldiging zaalkampioenen 2019-2020

Vrijdag 3 april
21:00 – 01:00

Lustrum: HBR'S HUISFEESTJE

t/m 04-04-2020
Woensdag 8 april