Geschiedenis van HBR in 7 posts, maar jullie ging "d'r op en d'r over"!

De afgelopen dagen plaatsten wij op onze social media verschillende fotorapportages van 45-jaar HBR. We waren ook heel benieuwd naar jouw beelden. Jullie deden massaal mee en plaatsen de leukste, eerste of meest bijzonder momenten online! Zowel op Instagram als op Facebook. Heb je Instagram: op het account van hbrhockey kan je prachtige story zien met een brede bloemlezing van wat jullie hebben geplaatst!

Heb je de speciale Lustrum Nieuwsbrief met veel historisch materiaal gemist of wil je hem gewoon bewaren? Onderaan dit artikel kun je de pdf downloaden.

Heb je de fotorapportages gemist? Bekijk ze hier onder.  

Lees meer

HBR gaat weer van start met aangepaste spelregels

Bekijk de 'spelregels' en het instructiefilmpje!

Heb jij het hockeyen op HBR ook zo gemist? Wij kijken er naar uit om jou vanaf 11 mei weer te zien, want dan gaan we starten met trainingen voor de jeugd tot en met 18 jaar. Wij verheugen ons erop, maar het zal misschien ook wel een beetje wennen zijn. Het gaat straks allemaal een beetje anders dan we gewend waren.

Bekijk dan ook even het filmpje in dit artikel om te zien hoe het allemaal werkt op 'het nieuwe HBR'.

Lees meer

Een zomerse groet!

Zaterdag 18 juli

Beste Leden,

We staan aan de vooravond van de zomervakantie en sluiten een bijzonder seizoen af.

We zijn blij dat we het seizoen enigszins toch met hockey hebben kunnen afsluiten en kijken uit naar de start van het nieuwe seizoen. Een start waar we zeker nog rekening zullen moeten houden met protocollen. Maar de ervaring van de afgelopen tijd heeft ons geleerd dat dit, samen met elkaar, zeker gaat lukken.

Ik ben dan ook ontzettend trots op al onze vrijwilligers in de afgelopen periode. Door jullie inzet is het mogelijk geweest dat er weer, met in achtneming van de protocollen, getraind kon worden. Persoonlijk weet ik hoeveel tijd jullie hier hebben ingestoken, zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoering op ons complex, wat de waardering nog groter maakt. De bezoekende wethouder sprak zelfs haar complimenten over de situatie op HBR uit! Daarbij ook dank naar de ouders/verzorgers voor alle ondersteuning en begrip in de afgelopen periode.

Tot slot wil ik mijn dank uitspreken aan onze sponsoren, die ook in deze moeilijke tijden achter HBR blijven staan.

Voor nu wens ik iedereen, mede namens het bestuur, een fijne vakantieperiode toe. Maak er een mooie zomer van. Geniet samen met je familieleden en vrienden en let een beetje op elkaar. Ik zie jullie graag weer in augustus/september op HBR.  Dan kunnen we hopelijk samen gaan genieten van een nieuw (volledig) seizoen! 

Een zomerse groet,

Jeroen Zwaard
Voorzitter HBR

Inleveren zaalhoezen en zaalriemen

Inleveren zaalhoezen en - riemen

Tijdens de keeperstrainingen op maandag 9 maart en vrijdag 13 maart is de materiaalcie aanwezig om de zaalhoezen en zaalriemen in ontvangst te nemen. Uiteraard hebben alle keepers al vóór 7 maart ( de eerste competitiedag na de zaalperiode) de zaalriemen verwisseld voor de veldriemen   

Lees meer

DWF/fluitcode

Als de coach/manager inlogt op het DWF staat de fluitcode in het grijze balkje, mèt een pictogram van een fluitje.....

Agenda

Woensdag 16 september
19:30 – 22:00

TC Junioren: Workshop 1 Trainers EN Coaches

Zaterdag 26 september
Woensdag 30 september
19:30 – 22:00

TC Junioren: Workshop 2 Trainers

Woensdag 7 oktober
19:30 – 22:00

TC Junioren: Workshop 3 Coaches