HBR Pop-up store

De afgelopen periode hebben wij in het HBR Hockey House niks meer kunnen verkopen. De trainingen zijn inmiddels weer opgestart, maar de verkoop in de kantine zal nog even moeten wachten. Al hopen wij natuurlijk dat wij binnenkort (aangepast) open mogen.

Direct na de start van alle coronamaatregelen hebben wij het grootste deel van onze voorraad gedoneerd aan de voedselbank! Hiermee hebben wij als vereniging een steentje bij kunnen dragen in deze moeilijke tijden.

Inmiddels verlopen er binnenkort echter meer producten. In deze tweede ronde maken wij gebruik van onze online HBR Pop-up store, mede mogelijk gemaakt door APEACE Webdesign & Online Marketing. Wij zijn erg blij als onze leden gebruik maken van onze Pop-up store en hiermee voedselverspilling voorkomen. Tegelijk draag je ook nog een steentje bij aan HBR.

Ga naar de HBR Pop-up store

Geschiedenis van HBR in 7 posts, maar jullie ging "d'r op en d'r over"!

De afgelopen dagen plaatsten wij op onze social media verschillende fotorapportages van 45-jaar HBR. We waren ook heel benieuwd naar jouw beelden. Jullie deden massaal mee en plaatsen de leukste, eerste of meest bijzonder momenten online! Zowel op Instagram als op Facebook. Heb je Instagram: op het account van hbrhockey kan je prachtige story zien met een brede bloemlezing van wat jullie hebben geplaatst!

Heb je de speciale Lustrum Nieuwsbrief met veel historisch materiaal gemist of wil je hem gewoon bewaren? Onderaan dit artikel kun je de pdf downloaden.

Heb je de fotorapportages gemist? Bekijk ze hier onder. 

 

 

Lees meer

LED verlichting langs de velden

Op veld 5 hadden we het al: LED verlichting.

Maar nu is ook de verlichting langs de andere velden omgebouwd naar LED verlichting. Wist je dat de veldverlichting ongeveer 3 kwart van ons energieverbruik is? Weer een stap verder in de verduurzaming van HBR.

Lees meer

Gefeliciteerd!

Donderdag 21 mei

Vandaag vieren we 45 jaar HBR. Een club waar we allemaal trots op mogen zijn.

Natuurlijk hadden we het allemaal anders gezien en zullen we de komende tijd nog om moeten gaan met de protocollen. Maar ook hier vinden we samen onze weg in. Lees verder voor meer.

Lees meer

Heren 1 op zoek naar versterking voor volgend seizoen!

“Ben jij niet te oud om onze nieuwe topscoorder te worden?’”

Deze vraag stelt Bart van Eijken mij, nieuwe teammanager Heren 1, lachend als eerste, wanneer ik hem na de training spreek. Hij vervolgt: ‘Het hockeyseizoen loopt officieel op zijn einde, ook in Berkel en Rodenrijs. In plaats van een spannende ontknoping, zijn we net weer begonnen met trainen voor volgend seizoen. Hoewel het een gek einde is van ons eerste seizoen in de OVK, is onze doelstelling wel gehaald, namelijk behoud’. 

Lees meer

Verloop teamindelingen en trainingen tijdens de zomer

In de bijlage staat uitgelegd hoe de procedure rondom de teamindeling verloopt. Er staat in vermeld wanneer we hebben gepland te kunnen trainen deze zomer, en er staat informatie in over de start van het nieuwe seizoen. Alles natuurlijk onder voorbehoud van nieuwe maatregelen van het kabinet.

Lees meer

Inleveren zaalhoezen en zaalriemen

Inleveren zaalhoezen en - riemen

Tijdens de keeperstrainingen op maandag 9 maart en vrijdag 13 maart is de materiaalcie aanwezig om de zaalhoezen en zaalriemen in ontvangst te nemen. Uiteraard hebben alle keepers al vóór 7 maart ( de eerste competitiedag na de zaalperiode) de zaalriemen verwisseld voor de veldriemen   

Lees meer