Afgelaste wedstrijden

za
30-05
JC1
-
Push
za
30-05
MA1
-
Westland
za
30-05
Dordrecht
-
JA1
za
30-05
Hudito
-
MB1
za
30-05
Phoenix
-
JB1
Alle afgelastingen

Geschiedenis van HBR in 7 posts, maar jullie ging "d'r op en d'r over"!

De afgelopen dagen plaatsten wij op onze social media verschillende fotorapportages van 45-jaar HBR. We waren ook heel benieuwd naar jouw beelden. Jullie deden massaal mee en plaatsen de leukste, eerste of meest bijzonder momenten online! Zowel op Instagram als op Facebook. Heb je Instagram: op het account van hbrhockey kan je prachtige story zien met een brede bloemlezing van wat jullie hebben geplaatst!

Heb je de speciale Lustrum Nieuwsbrief met veel historisch materiaal gemist of wil je hem gewoon bewaren? Onderaan dit artikel kun je de pdf downloaden.

Heb je de fotorapportages gemist? Bekijk ze hier onder. 

 

 

Lees meer

Lustrumprogramma in 2021

Op 15 september openden wij (de lustrumcommissie) samen met het Bestuur het lustrumseizoen. Een programma met voor iedere doelgroep een activiteit, van jong tot oud, van leden en vrijwilligers tot sponsoren. Door het stil leggen van de tweede seizoenshelft kunnen we onze activiteiten helaas niet afmaken, maar we komen terug!

Lees meer

Informatie lustrumfeest

Dit jaar kunnen we ons lustrumfeest niet vieren. Geen Hermes House Band in ons clubhuis... wij als commissie keken er erg naar uit en stonden in de startblokken om een organisatorische eindsprint te zetten. 

Lees meer

Afgelaste wedstrijden

za
30-05
JC1
-
Push
za
30-05
MA1
-
Westland
za
30-05
Dordrecht
-
JA1
za
30-05
Hudito
-
MB1
za
30-05
Phoenix
-
JB1
Alle afgelastingen

Gefeliciteerd!

Donderdag 21 mei

Vandaag vieren we 45 jaar HBR. Een club waar we allemaal trots op mogen zijn.

Natuurlijk hadden we het allemaal anders gezien en zullen we de komende tijd nog om moeten gaan met de protocollen. Maar ook hier vinden we samen onze weg in. Lees verder voor meer.

Lees meer

Heren 1 op zoek naar versterking voor volgend seizoen!

“Ben jij niet te oud om onze nieuwe topscoorder te worden?’”

Deze vraag stelt Bart van Eijken mij, nieuwe teammanager Heren 1, lachend als eerste, wanneer ik hem na de training spreek. Hij vervolgt: ‘Het hockeyseizoen loopt officieel op zijn einde, ook in Berkel en Rodenrijs. In plaats van een spannende ontknoping, zijn we net weer begonnen met trainen voor volgend seizoen. Hoewel het een gek einde is van ons eerste seizoen in de OVK, is onze doelstelling wel gehaald, namelijk behoud’. 

Lees meer

Verloop teamindelingen en trainingen tijdens de zomer

In de bijlage staat uitgelegd hoe de procedure rondom de teamindeling verloopt. Er staat in vermeld wanneer we hebben gepland te kunnen trainen deze zomer, en er staat informatie in over de start van het nieuwe seizoen. Alles natuurlijk onder voorbehoud van nieuwe maatregelen van het kabinet.

Lees meer

HBR gaat weer van start met aangepaste spelregels

Bekijk de 'spelregels' en het instructiefilmpje!

Heb jij het hockeyen op HBR ook zo gemist? Wij kijken er naar uit om jou vanaf 11 mei weer te zien, want dan gaan we starten met trainingen voor de jeugd tot en met 18 jaar. Wij verheugen ons erop, maar het zal misschien ook wel een beetje wennen zijn. Het gaat straks allemaal een beetje anders dan we gewend waren.

Bekijk dan ook even het filmpje in dit artikel om te zien hoe het allemaal werkt op 'het nieuwe HBR'.

Lees meer

Update Senioren - 10 mei

Vanaf 18 mei mogen de senioren ook weer de velden op!

Vanaf 18 mei mogen ook de senioren/veteranen/trimmers weer de velden op!

Om alles goed te kunnen organiseren zal er dus nog wel even een weekje gewacht moeten worden. Op dit moment stemt de TC af met de aanvoerders/coaches van alle teams voor wat betreft de praktische invulling. Het trainingsschema zal er namelijk wat anders uit komen te zien, omdat er volgens het protocol maximaal 20 personen per veld mogen trainen.

Let op: alleen op de vaste afgesproken trainingstijden is hockeyen toegestaan. Vrij hockeyen is dus niet toegestaan - ook niet in de periode tot 18 mei. 

Agenda

Vrijdag 29 mei
20:00 – 01:30

Lustrumfeest Afgelast !

t/m 30-05-2020
Zaterdag 30 mei