'Oude' HBR-shirts naar Miss IQ voor sportkoepel op Curaçao

Eind vorig seizoen heeft de Kledingcie jullie laten weten dat de oude en overbodige HBR shirts met een duurzaamheidsgedachte een 2e leven zouden moeten krijgen. De kwaliteit van de shirts was immers nog goed en weggooien zou een grote verspilling zijn.

Inmiddels heeft stichting Miss IQ, met dank aan Annemarie van Kaam, een groot deel van de oude shirts ontvangen, die een 2e leven gaan krijgen op Curacao. Wie is stichting Miss IQ? Lees het hieronder:

Lees meer

Bonus voor HBR bij aanschaf Volvo

Op zoek naar een nieuwe auto en kom jij uit op een Volvo? Bij aanschaf/lease van een nieuwe Volvo bij Volvo Niham Zoetermeer (of evt Den Haag) door een lid van HBR, krijgt de club een bonus van 1000 Euro. Akkie Ringberg ging je voor en moedigt jou samen met de sponsorcommissie aan om zijn voorbeeld te volgen! Lees  verder voor meer informatie. 

Lees meer

Wisseling van de wacht op Sociale Zaken

Maandag 4 november

Twee weken geleden heeft Ragonda Oostrom, in goed overleg met het bestuur besloten haar functie als bestuurslid Sociale Zaken neer te leggen. Ragonda heeft de afgelopen jaren met veel plezier deze functie vervuld maar heeft geconstateerd dat het invullen van de functie niet meer optimaal te combineren is met haar werk-en privésituatie. 

Lees meer

DWF/fluitcode

Als de coach/manager inlogt op het DWF staat de fluitcode in het grijze balkje, mèt een pictogram van een fluitje.....

Google Zaalcompetitie overzicht

Klik hier voor het complete zaalcompetitieschema. Let op; check ALTIJD vrijdag voorafgaand aan het speelweekend hockey.nl of de KNHB Standenmotor ivm met mogelijke wijzigingen. 
Zaterdag 30 november is de laatste dag dat er zaalbandjes afgehaald kunnen worden.

Agenda

Maandag 16 december
19:30 – 22:15

HT2 Korte versie

Zaterdag 25 januari
Vrijdag 7 februari
18:00 – 01:00

Lustrum: 7vs7 feest

t/m 08-02-2020
Vrijdag 27 maart
21:00 – 01:00

Lustrum: HBR'S HUISFEESTJE

t/m 28-03-2020
Woensdag 8 april