Afgelaste wedstrijden

di
01-12
DDA
-
Ring Pass
Alle afgelastingen

Update Corona maatregelen 4/11/2020

Per 4 november 2020 22.00 uur heeft het kabinet voor een periode van twee weken de maatregelen verscherpt. Voor de hockeysport geldt gedurende die periode als extra maatregel: 

Maximaal 2 volwassen personen mogen met elkaar sporten. Zij houden onderling 1,5 meter afstand.

Trainingen voor senioren zijn hierdoor niet meer mogelijk helaas. 

Sinds maandag 2 november kunnen de fietsen en scooters weer op het terrein worden gestald in de rekken, en niet in het gras. De verplichte looproutes zijn vervallen. Speel of train je op veld 5, dan neem je de ingang van HBR (en niet via de voetbalvereniging.) 

Lees meer

Belangrijke mededelingen van het wedstrijdsecretariaat

Zaterdag 7 november om 9 uur waren de velden een beetje wit en konden nog nét bespeeld worden. Daarom is het volgende besloten:
Met ingang van 14 november zijn alle oefenwedstrijden van de zaterdag één uur later gezet. De eerste wedstrijden starten dus om 10.00 uur. Het wedstrijdschema is inmiddels aangepast.

Vakantie periode:

Lees meer

Keepers opleiding HBR

Op HBR hebben we nu al een aantal jaar een fanatieke keepers opleiding. De doelstelling van onze opleiding is om met heel veel enthousiasme, kennis en gedrevenheid onze keepers het beste op keepers gebied mee te geven. In dit bericht een update over de ontwikkelingen. 

Lees meer

Afgelaste wedstrijden

di
01-12
DDA
-
Ring Pass
Alle afgelastingen

Registreer nu voor ALV vanuit huis op 9 november

Donderdag 10 september

De ALV die eerder gepland stond kan nu doorgang vinden op 9 november 2020. We zullen deze bijeenkomst via Zoom laten plaatsvinden. Hieronder vindt u meer informatie. Belangrijk dat u zich van te voren aanmeldt  via deze link.  Hieronder info over de aanvangstijd, de agenda, en instructie voor het gebruik van het on-line tool Zoom.

Namens het bestuur,

Jeroen Zwaard
voorzitter

Lees meer

Ballen voor de HBR breedte teams

Dankzij de coronamaatregelen kunnen wij van start met de trainingen en wedstrijdplanning. Alle breedte teams hebben nu in de ballenlocker de beschikking over 2 tassen met ieder 25 ballen, daarnaast 30 pionnen en 8 hesjes. De coach of manager kan bij materiaalcie@hbrhockey.nl de code van de ballenlocker opvragen en doorgeven aan de trainer. De ballenlocker moet, net als de keeperslocker, altijd op slot zijn, ook tijdens de training! Voor een verloren slot wordt € 20,00 in rekening gebracht.

Lees meer