Afgelaste wedstrijden

za
04-04
JA1
-
Etten-Leur
za
04-04
Victoria
-
MF4
Alle afgelastingen

Afgelasting alle (hockey)activiteiten op HBR, update 31/3

De KNHB heeft naar aanleiding van recente maatregelen tegen het verspreiden van het Coronavirus besloten alle thuis- en uitwedstrijden af te gelasten tot en met dinsdag 28 april.

We hebben het terrein om die reden ook gesloten en het water van de beregening afgesloten. We verzoeken de leden geen gebruik te maken van de velden van HBR. Sleutelhouders worden op last van de gemeente verzocht om het hek altijd te sluiten, ook tijdens een (alleen noodzakelijk) kortstondig bezoek. 

Klik voor meer informatie.

Lees meer

Lentetoernooi voor de Coolkids en F-jeugd

ATTENTIE!! ATTENTIE!! ATTENTIE!!

Hierbij een bericht voor onze Cool Kids en F-jeugd! Op woensdag 22 april van 14.00 uur tot 16.00 uur hebben wij speciaal voor jullie weer het jaarlijkse Lente toernooi. Het Lente toernooi wordt gespeeld op de normale trainingstijd, dus wij gaan er vanuit dat je aanwezig zult zijn. Dit wil je niet missen.

Lees meer

Sleutel(s) verloren?

Op het terrein worden regelmatig sleutels gevonden en afgegeven aan de bar. Ben jij sleutels kwijt? Herken je de sleutels aan de sleutellhanger? Vraag het even na aan de bar! 

Deze sleutels worden  tot eind maart bewaard.  

 

Coolkids terug in de wei - binnenkort ook voor wedstrijden!

Cool Kids are back!

Afgelopen woensdag mochten de Cool Kids eindelijk weer hockeyen. Na de voorjaarsvakantie gaan ook zij wedstrijdjes spelen. De training stond dan ook in het teken van oefenwedstrijdjes. Hesjes dragen was deze keer geen straf, want ze mochten de gloednieuwe hesjes, gesponsord door BSO Zus en Zo, aan. Ook de rest van de Jongste Jeugd mag na de voorjaarsvakantie deze hesjes gebruiken.

Dus, BSO Zus en Zo, namens alle Jongste Jeugd leden, bedankt voor de hesjes!

Lees meer

Afgelaste wedstrijden

za
04-04
JA1
-
Etten-Leur
za
04-04
Victoria
-
MF4
Alle afgelastingen

Hockey op HBR en het coronavirus

Dinsdag 10 maart

Het Bestuur van HBR volgt de adviezen van de KNHB en het RIVM. Lees onderstaande regels aandachtig en volg deze adviezen op. Zodra er wijzigingen of toevoegingen zijn zullen wij dit in dit bericht aangeven.

Laatste update 15 maart 18:00

Lees meer

Inleveren zaalhoezen en zaalriemen

Inleveren zaalhoezen en - riemen

Tijdens de keeperstrainingen op maandag 9 maart en vrijdag 13 maart is de materiaalcie aanwezig om de zaalhoezen en zaalriemen in ontvangst te nemen. Uiteraard hebben alle keepers al vóór 7 maart ( de eerste competitiedag na de zaalperiode) de zaalriemen verwisseld voor de veldriemen   

Lees meer

DWF/fluitcode

Als de coach/manager inlogt op het DWF staat de fluitcode in het grijze balkje, mèt een pictogram van een fluitje.....

Agenda

Woensdag 22 april
Zaterdag 23 mei
19:00 – 01:00

Lustrum: Jeugdfeest

t/m 24-05-2020
Vrijdag 29 mei
20:00 – 01:30

Lustrumfeest

t/m 30-05-2020
Zaterdag 30 mei